Assassin’s Creed 3 za PC radi bolje s kontrolerom

12-Assassins-Creed-3

Ako ste dosad igrali igre na PC-u, pomoću tipkovnice i miša, ova vijest će vas zasigurno rastužiti. Ubisoft savjetuje igračima koji će igrati AC3 na PC-u da ulože u jedan joypad. U intervjuu za Game Spy, Ubisoft-ov kreativni direktor Alex Hutchinson, je objasnio da vjeruje kako će igra najbolje funkcionirati na kontroleru, te da neće uložiti mnogo truda za optimizaciju nastavka za igru na tipkovnici. Također naglašava kako oni podržavaju i vole PC, ali su više usmjereni na razvitak igre za kontroler (čitaj: PC verzija će vjerojatno biti konzolaški port). Ako ste PC gamer i želite igrati AC3, najbolje bi bilo da si nabavite jedan kontroler.

Assassin’s Creed 3 izlazi za PC, PS3 i Xbox 360 31. listopada. AC3 je najambiciozniji Ubisoftov projekt ikada. Razvoj igre traje već tri godine, te će ga pokretati novi engine AnvilNext, koji će biti zaslužan za mnogo bolji izgled čitave igre, osobito modela likova i njihove brojnosti.

Izvor: Eurogamer

PODIJELI POST!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Reddit
Autor: Dino Jelinić Vidi sve postove od

Ostavi odgovor

Troškovi Goodgame.hr servera se ne plaćaju sami, ovisimo o reklamama koje vam se prikazuju. Podržite Goodgame.hr tako da ugasite AdBlock na našoj stranici.