Solid Snake u PS All Stars Battle Royale?

1095043-mgs4_snake4_super

PlayStation All Stars Battle Royale uskoro dolazi na police trgovina, a svaka informacija o mogućim dodatnim likovima (bili oni tajni ili bossovi ili čak nadolazeći DLC) potiče razne rasprave, nadanja i oduševljenja. Web stranic GamerFitNation je objavila informacije koje idu u tom smjeru, a tiču se njihovog intervjua sa Sethom Killianom na ovogodišnjem Comic Conu u New Yorku. Killian je u tom intervjuu spomenuo da je mogućnost ubacivanja Old Solid Snakea svakako realna i da se o tome i razmišlja, unatoč koncentriraju na Raidenu, koji je odavno potvrđen kao dio rostera igre. Mnogi fanovi će se zasigurno složiti da bi stari dobri Snake bio jako dobar dodatak ovoj igri koja već kod mnogih puno obećava.

Naravno, postoji još veliki broj likova čiji su fanovi ostali kratkih rukava prilikom objave konačnog popisa, pa su tako izostali i neki naši favoriti koje možete još jednom pogledati. Koga bi vi željeli vidjeti u igri i što očekujete od ovog velikog Sonyevog aduta? Podijelite svoja mišljenja sa nama.

 

IZVOR

 

 

 

PODIJELI POST!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Reddit
Autor: Zlatko Bukač Vidi sve postove od
My common sense is tingling,

Jedan Komentar za "Solid Snake u PS All Stars Battle Royale?"

  1. PS2MASTER 03/11/2012 u 18:56 - Reply

    Nekog Helghasta il Chimeru bi bilo dobro ubaciti.:)

Ostavi odgovor

Troškovi Goodgame.hr servera se ne plaćaju sami, ovisimo o reklamama koje vam se prikazuju. Podržite Goodgame.hr tako da ugasite AdBlock na našoj stranici.