Konačno najavljen novi God of War! [UPDATE]

original

Ipak nije Heavenly Sword 2, kao što se nagađalo. Sony se proteklih tjedan dana ipak pripremao za najavu nove God Of War igre i sada je to i potvrđeno – Kratos se vraća na PlayStation 3 u svojoj novoj avanturi koja će, kako stvari stoje, doista biti prequel svim dosadašnjim God Of War igrama.

Iako Sony još nije službeno objelodanio o čemu se radi, Amazon je malo požurio pa je nešto ranije u svoju ponudu uvrstio igru God of War: Ascension koja bi se trebala pojaviti tijekom 2013. godine. Na Amazonovoj stranici, koja više ne postoji (vjerojatno zbog Sonyjevog reagiranja na prijevremeno objavljivanje informacija), našao se i box art za igru, kao i kratak teaser trailer, koji možete vidjeti ispod.

Trailer ne sadrži sam gameplay iz igre, a prikazuje Kratosa kako se bori sa svojim unutarnjim demonima. Sjajni glas Linde Hunt, koja je ponovno u ulozi naratora, u traileru spominje da je, prije nego što je postao bog koji je u stanju sve ubiti, Kratos bio običan čovjek, kojeg nije pokretao bijes. Sve ovo sugerira da će igra uistinu biti prequel, čija će se radnja odvijati u vrijeme kada Kratos još nije postao Duh Sparte, odnosno kada je kao običan čovjek vodio spartansku vojsku.

Danas se očekuje i Sonyjeva službena najava igre.

UPDATE: Sony je i službeno potvrdio da je u izradi igra God of War: Ascension, te da će se pojaviti ekskluzivno za PlayStation 3. Redatelj igre Todd Papy je na US PlayStation blogu potvrdio postojanje igre. Papy je još potvrdio da se radi o prequelu serijala, te dodao da će prvi detalji o samoj igri biti objavljeni 30. travnja.

PODIJELI POST!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Reddit
Autor: Gordan Ilinčić Vidi sve postove od

Jedan Komentar za "Konačno najavljen novi God of War! [UPDATE]"

  1. MarkaN 19/04/2012 u 10:46 - Reply

    Ma prequel je sigurno i gotovo! Uostalom šta ima biti u priči nakon trojke? Ja mislim da ništa posebnog…

Ostavi odgovor

Troškovi Goodgame.hr servera se ne plaćaju sami, ovisimo o reklamama koje vam se prikazuju. Podržite Goodgame.hr tako da ugasite AdBlock na našoj stranici.