Angry Birds Star Wars moguće je zaigrati i na Facebooku

Angry-Birds-Stars-Wars-Wallpaper-640

Početkom ovoga mjeseca recenzirali smo najnoviju inkarnaciju popularne Angry Birds franšize (Angry Birds Star Wars) i prilično smo zadovoljni s igrom i drago nam je što Rovio nastavlja izdavati odlične Angry Birds igre. Ako vam se igra svidjela, a niste ju isprobali, tada će vas razveseliti vijest kako je Angry Birds Star Wars već neko vrijeme moguće zaigrati potpuno besplatno putem Facebooka.

Najveće novosti Facebook verzije su 3 ekskluzivna power-upa: Blaster Droid, Saber Sling iThermal Detonator. Od ostalih stvari valja izdvojiti mogućnost uspoređivanja rezultata i natjecanja s Facebook prijateljima te potpuno novu Clon pticu koja omogućava dupliciranje sposobnosti bilo koje ptice koju požele. Zanimljivo je što je Rovio obećao kako će svaki tjedan izdavati 5 novih levela.

Angry Birds Star Wars je druga Angry Birds igra koju je moguće igrati preko Facebooka, originalne ptice su portane u veljači ove godine. S obzirom na veliku popularnost i hrpu izdanih nastavaka i portova, pitanje je vremena kada ćemo ostale igre vidjeti u Facebook izdanju. Naravno, ako su vam ljutite ptice dosadile uvijek možete igrati Bad Piggies.

PODIJELI POST!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Reddit
Autor: Martin Perušić Vidi sve postove od
My life is so much more interesting inside my head...

Ostavi odgovor

Troškovi Goodgame.hr servera se ne plaćaju sami, ovisimo o reklamama koje vam se prikazuju. Podržite Goodgame.hr tako da ugasite AdBlock na našoj stranici.