GoodGame Counter Strike: Source server info:
Adresa: cs.goodgame.hr:27016
Server trenutno ima 16 slotova, ako bude potrebno taj limit će biti povećan. Na serveru je stalno prisutno 5 botova, koji se automatski isključuju kada se spoji dovoljno živih igrača.
Valve AntiCheat je uključen.
Mape u rotaciji: de_dust, de_dust2, de_aztec, cs_italy, cs_office
Najlakše se spojiti na server direktno kroz konzolu igre (po defaultu "tilda", tipka s lijeve strane broja 1 na tipkovnici) gdje upišete "connect cs.goodgame.hr:27016".
Vidimo se online!
Change
Postano 23 Siječanj 2012 - 22:39
Postano 25 Siječanj 2012 - 00:51
Stavi ga na de_dust2 samo 16000 starting money, i to je to.
Postano 25 Siječanj 2012 - 08:43
Lova namještena, ali zbog raznolikosti, ostavljen je map rotation
. Ako ekipa bude zahtjevala promjenu u jednu mapu, će bude sređeno
Postano 29 Siječanj 2012 - 01:14
ja nemogu nac taj server..
Postano 29 Siječanj 2012 - 01:32
Udes u console od igre i upises connect cs.goodgame.hr:27016
Postano 30 Siječanj 2012 - 14:06
mora bit oriđiđi igra..
sori ak je glupo pitanje,
ali ako treba uzmem na steamu..
dobar stari kanter.. vrijedilo bi se ponovno zaigrati malo...
dajte mi recite samo dali radi sa običnim "našim" verzijama"
fala unapred..
pozdrav!
sori ak je glupo pitanje,
ali ako treba uzmem na steamu..
dobar stari kanter.. vrijedilo bi se ponovno zaigrati malo...
dajte mi recite samo dali radi sa običnim "našim" verzijama"
fala unapred..
pozdrav!
Get out of my way son, you're usin' my oxygen.
Postano 30 Siječanj 2012 - 14:31
Postano 31 Siječanj 2012 - 09:00
ok,
igram se s vama kroz koji dan..
danas ću vjerovatno kupit css sa steama pa ćemo pucat...
igram se s vama kroz koji dan..
danas ću vjerovatno kupit css sa steama pa ćemo pucat...
Get out of my way son, you're usin' my oxygen.
Postano 31 Siječanj 2012 - 14:18
Danas u 18:00 opet igramo, pridruzite se ako mozete.
Postano 31 Siječanj 2012 - 15:45
Postano 01 Veljača 2012 - 01:03
uspio sam..recite kad igramo i doci cu..
Postano 01 Veljača 2012 - 02:08
Ukljuci se u goodgame steam grupu i tamo ces stalo moci vidjeti i dobijati obavijesti kad je zakazan novi event!
Postano 01 Veljača 2012 - 10:48
ukljucen
Postano 06 Veljača 2012 - 15:51
Ne vjerujem da nema medu svih trenutnih 483 clana nijedan,a da ne igra CSS svakodnevno ili dulje vrijeme.
Daj se javite ovdje ljudi da mozemo nabacit koji put, imamo cak i domaci server, ping je zivi smijeh cca 10-20 ms...
Daj se javite ovdje ljudi da mozemo nabacit koji put, imamo cak i domaci server, ping je zivi smijeh cca 10-20 ms...
Postano 07 Veljača 2012 - 00:33
ja sam za..uvijek
Postano 17 Veljača 2012 - 04:18
Bok znam da nije odgovarajuci topic . A da otvorite CS 1.6 server , ja cu nastojit dovest ljude ,vec sam nesto pricao s alucardom no vidim da zasad nista od tog projetka?
Postano 17 Veljača 2012 - 07:26
pa projekt je na razini doticne osobe koja se rekla javiti i poslati nam sve sto zeli na serveru no misteriozno je nestala i ne javlja se....
Postano 17 Veljača 2012 - 10:14
alucard, 17 Veljača 2012 - 07:26:
pa projekt je na razini doticne osobe koja se rekla javiti i poslati nam sve sto zeli na serveru no misteriozno je nestala i ne javlja se....
Znas da sam ja tehnoloski nigdi.. Osobno nisam nikad postavlja server , adminira sam i tu nema bedova ali sto se tice sami postavki i namistanja znam otprilike koliko se razumin u popravljanje space shuttlea:)) Sta vam onaj momak nije dao od bilece config? Koliko ja svacam tribalo je to cudo ucitat i onda samo prepravit i maknit njihove logoe .Sad opet vi radite cisto s orginalima ,sad da li se mora preuzet kakav paket direktno od valvea neman pojma?? Ja vam cisto mogu pomoci s adminskim poslovima ,ciscenje od citerske bagre itd:)))
P.S. Hupi taman ja i cimer gledamo malo stranicu i forumu ( on je admin na gameplayu ) i zakljucak da ste obavili heben posal s stranicom i forumom
Postano 17 Veljača 2012 - 13:31
hvala...
sto se tice servera jeli, ni taj tvoj frend se bas ne razumi, on nas trazi login za panel kojeg ima game hoster na tom nekom vasem serveru, prvo smo mu objasnjavali zasto mi to nemamo i objasnjeno mu je sve... trebao je poslat dva plugina koje je obecao i bilo bi stavljeno isti dan...sta da ti kazen, to nije u stanju napraviti, a gospoda nemoze igrat na out of the box serveru od valvea nego mora imat tonu plugina...
gle, sve je receno, sad oce on poslat ili ne, to vise nije u nasoj moci
sto se tice servera jeli, ni taj tvoj frend se bas ne razumi, on nas trazi login za panel kojeg ima game hoster na tom nekom vasem serveru, prvo smo mu objasnjavali zasto mi to nemamo i objasnjeno mu je sve... trebao je poslat dva plugina koje je obecao i bilo bi stavljeno isti dan...sta da ti kazen, to nije u stanju napraviti, a gospoda nemoze igrat na out of the box serveru od valvea nego mora imat tonu plugina...
gle, sve je receno, sad oce on poslat ili ne, to vise nije u nasoj moci
Postano 17 Veljača 2012 - 13:56
Ja sam zakljucio da njemu to nije bitno, konobar nešto mu je nick bio...
I dalje imam dobru volju, ali nije beskonačna
I dalje imam dobru volju, ali nije beskonačna
Dodaj odgovor

1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Natrag na vrh
Citiraj
Multi-citat